Home | Ons Alarmsysteem

Safe4u alarmsysteem – Made in Germany

Eenvoudig. Rondom. Zeker.

Uitstekende kwaliteit en uitgebreide service staan bij ons voorop en wij garanderen u een “Simpel, Rondom, Zeker” gevoel in uw huis.

Effectief en vrij van straling

In tegenstelling tot een particuliere beveiligingsservice, kan de Safe4u 365 continu de buitenste laag van uw huis beschermen – volledig stralingsvrij. Dit garandeert niet alleen een goede nachtrust, maar beschermt ook uw gezondheid.

Missie

Safe4u Nederland draagt bij aan het gevoel van veiligheid van de Nederlander.

Visie

Wij verkopen moderne, eenvoudig te bedienen en technologisch hoogwaardige waarschuwingssytemen. Onze systemen zorgen ervoor, dat inbraak en insluiping worden voorkomen. Onze verkoop vindt altijd direct plaats. Ons doel is: een tevreden klant waarmee wij een langdurige relatie op willen bouwen. Alles wat wij doen, doen wij verantwoord!

Heb ik een alarmsysteem nodig?

Inbrekers zijn niet langer gefocust op villa’s en landhuizen. Huizen in chique wijken zijn meestal uitgerust met alarmtechnologie of worden beschermd door beveiligingsmedewerkers. Het gevaar van ontdekking is vele malen hoger voor de daders. Inmiddels zijn rijtjeshuizen, appartementen, winkels, bedrijfspanden en kantoren een populair doelwit geworden voor inbrekers.

Veel inbrekers zijn georganiseerd in professionele bendes. Zij zijn vaak op zoek naar voorwerpen waarbij een hoog rendement behaald kan worden. Daarnaast zijn er de zogenaamde gelegenheids inbrekers, die vaak dringend geld nodig hebben vanwege een drugsverslaving. In deze gevallen zijn zij op zoek naar “snel geld”.

Een alarmsysteem zonder vaste installatie, zoals het Safe4u alarmsysteem, biedt als voordeel dat ook huurwoningen beschermd kunnen worden. In geval van verhuizing kan het alarmsysteem eenvoudig worden meegenomen en opnieuw worden geïnstalleerd in het nieuwe appartement of huis.

Voor- en nadelen van een alarmsysteem

Verschillende alarmsystemen

Bedrade alarmsystemen

Installatie van dergelijke systemen zorgt voor zware ingrepen (zoals frezen in de muren) in de woning en is  duur. In elke ruimte zijn sensoren nodig zoals bewegingsdetectoren en/of glasbreukmelders. Vanwege de detectoren kan het alarm niet worden geactiveerd als iemand zich in de ruimte bevindt. Bij een systeemconversie is de integratie van nieuwe apparaten in het alarmsysteem noodzakelijk. In het geval van een stroomstoring is het alarm niet meer actief. Deze systemen zijn daarnaast ook vatbaar voor sabotagepogingen. Bij veel van deze alarmsystemen is er een regelkast die kan worden gesaboteerd en het alarmsysteem daarmee buiten werking kan worden gesteld. Het onderhoud van dergelijke bedrade systemen is duur.

Draadloze alarmsystemen

Permanente radioverbindingen door het hele pand kunnen door elektromagnetische straling en radiostraling gezondheidsproblemen veroorzaken. Sensoren zijn vereist in elke te bewaken ruimte. Vanwege bewegingsmelders kan het alarm niet worden geactiveerd zolang iemand zich in de ruimte bevindt. Structurele omstandigheden kunnen de radiostraling verstoren en dus leiden tot storing of zelfs uitval van het alarmsysteem. Radiosignalen kunnen gemakkelijk worden gestoord; inbrekers kunnen zo de radiosignalen manipuleren en het alarmsysteem saboteren.

Safe4u alarmsysteem

Het Safe4u alarmsysteem werkt zonder extra kabels en zonder radiostraling. Eén enkel apparaat kan het hele gebouw bewaken. Om deze bewaking te laten werken, moeten de binnendeuren minstens op een kier staan of (zoals meestal het geval is) een kiertje aan de onderkant hebben. De buitenkant van het object moet volledig gesloten worden, wat natuurlijk meestal het geval is. Het maakt niet uit welk buitenraam of welke deur opengaat het alarm wordt geactiveerd. Het alarmsysteem heeft geen kabels en er zijn geen structurele wijzigingen in uw huis nodig.  Steek de stekker gewoon in het stopcontact en het systeem is klaar voor gebruik. Safe4u-alarmsysteem kan op een effectieve manier elk huis en appartement, maar natuurlijk ook commercieel onroerend goed beschermen tegen inbrekers. Een enkel systeem kan tot 800 m² woonoppervlak beveiligen, zelfs over meerdere verdiepingen. Een verbouwing in uw huis maakt het alarmsysteem niet onbruikbaar. Ook kunt u het systeem eenvoudig meenemen bij verhuizing.

Het Safe4u alarmsysteem werkt met infrageluidtechnologie. Dit wil zeggen met geluidsgolven die onhoorbaar zijn voor mens en dier. De systemathiek van beveiliging is 40 jaar oud en wordt wereldwijd gebruikt in beveiliging door bijvoorbeeld politie en leger. De techniek wordt ook gebruikt in het internationaal netwerk van meetstations voor het bewaken van nucleaire explosies. Safe4u alarmsysteem kan constant geactiveerd worden, ook wanneer u zich in de ruimte bevindt.

 

Infrasoon alarmsysteem

Geluidsgolven omringen ons altijd en overal. Alle geluiden verspreiden zich in de lucht als golven, zogenaamde geluidsgolven. Het menselijk oor kan bij benadering geluidsgolven waarnemen in het frequentiebereik tussen 30 Hz en 15 kHz. Geluidsgolven in het bereik onder 16 Hz worden infrageluid genoemd.

Mensen hebben geen zintuigen voor infrageluid en kan niet worden waargenomen zonder meetinstrumenten. In de natuur komt infrageluid vooral voor bij aardbevingen en aardverschuivingen. De geluidsgolven die worden gegenereerd door bewegingen in het aardoppervlak kunnen soms duizenden kilometers verderop worden waargenomen. Deze techniek wordt gebruikt om aardbevingen te lokaliseren en om de activiteit van vulkanen te monitoren.

Mensen kunnen ook infrasound-golven produceren: onderzoekers hebben ontdekt dat de explosie van atoomwapens laagfrequente golven produceert. Als onderdeel van de Nuclear Weapons Stopping Agreement zijn meetstations over de hele wereld opgezet om infrasoongolven 24 uur per dag te meten en te registreren met behulp van gevoelige sensoren. Safe4u alarmsystemen gebruikt dezelfde technologie als de meetstations.

Bij het openen van een buitendeur of -raam ontstaan infrasoongolven. Deze “inloopgolven” verspreiden zich  ver genoeg om op enige afstand meetbaar te zijn. Op deze manier is het mogelijk dat de Safe4u 365 installatie alle kamers en meerdere verdiepingen kan bewaken zonder extra detectoren of sensoren. Op deze manier kunnen inbrekers tijdens de inbraakpoging al worden opgemerkt en niet wanneer ze zich al in het pand bevinden, zoals het geval is bij conventionele alarmsystemen met bewegingsdetectoren.

Safe4u alarmsysteem

Het nieuwe alarmsysteem van Safe4u beschermt snel en eenvoudig appartementen, huizen, winkels, hallen etc. tot ca. 800 m2. De Safe4u 365 pro is een systeem dat vroegtijdig waarschuwt bij inbraak.

 • Eenvoudig: uitpakken, aansluiten op het stopcontact, klaar voor gebruik! U hoeft geen kabels te leggen – u bespaart uzelf de tijdrovende en kostbare installatie door een vakman.
 • De duidelijke afstandsbediening vermindert het risico van bedieningsfouten en is gecertificeerd door de Duitse Senior Pilot.
 • Hackers kunnen niet toeslaan; het systeem is NIET hackbaar.
 • Het systeem produceert bij inbraak een extreem luid extern alarm vanwege twee hoogfrequente sirenes.
 • Huisdiervriendelijk: dankzij de innovatieve technologie kunnen huisdieren vrij bewegen in het pand, zelfs als het alarmsysteem is geactiveerd.
 • Geïntegreerde noodstroomvoorziening: na een alarm zal het systeem automatisch opnieuw inschakelen; dit voorkomt dat er in een tweede poging (nadat het alarm zich uitschakelt) alsnog ingebroken wordt.
 • Hoogwaardig ontwerp, lange levensduur volledig ontwikkeld en vervaardigd in Duitsland. 5 jaar garantie!
 • Uitbreiding met een groot aantal accessoires … en nog veel meer! 

Safe4u beveiligingscheck

Vaak zijn het de onbeveiligde deuren en ramen die een inbraak gemakkelijk maken. De daders vinden altijd manieren om uw huis of appartement binnen te vallen. Kent u de kwetsbare punten in uw huis? Neem deel aan onze gratis security check: uw persoonlijke Safe4U consultant begeleidt u in uw huis, kantoor of appartement op zoek naar specifieke kwetsbare punten en biedt tips om uw huis of appartement te beveiligen – volledig gratis en vrijblijvend!

 

Deskundig advies

 

Individuele oplossingen

Onze consultants zijn goed opgeleid en bieden u deskundig en gekwalificeerd advies. Wij vinden samen met u de inbraakbeschermingsoplossing die perfect is afgestemd op u en de omstandigheden van uw huis of appartement. U koopt bij ons nooit een kat in de zak. Test voor het kopen het Safe4u alarmsysteem samen met uw gespecialiseerde consultant. 

Wij komen bij u op locatie

Onze gespecialiseerde consultants zijn bij u in de buurt. Advies en verkoop vindt ter plekke bij u thuis plaats. Daardoor is het persoonlijk, individueel en voor u comfortabel.

Profiteer van de voordelen van directe verkoop. Safe4u alarmsystemen worden uitsluitend in directe verkoop verkocht. De reden hiervoor is dat wij het belangrijk vinden dat u het juiste systeem aanschaft; dat gaat uiteraard het makkelijkst als wij bij u thuis het systeem in uw bijzijn live kunnen testen!

Uw voordelen bij directe verkoop:

 1. Onze consultants komen bij u thuis. U hoeft het huis niet te verlaten en bespaart dus op reis- en parkeerkosten.
 2. Het begin van elk consult is de veiligheidscontrole, waarin wij samen met u uw huis of appartement onderzoeken. Wij detecteren kwetsbaarheden die indringers kunnen gebruiken en letten op functies die belangrijk zijn bij het gebruik van een alarmsysteem in uw woning.
 3. Het advies is altijd individueel. Wij nemen de tijd voor u en beantwoorden al uw vragen.
 4. Onze safety consultant heeft een testsysteem bij zich. Zodat wij op uw thuislocatie de werking van het systeem kunnen demonstreren. U test zelf de werking van het nieuwe alarmsysteem en u kunt uw vragen meteen stellen en deze worden dan ook direct beantwoord.  
 5. De levering en inbedrijfstelling worden uitgevoerd door uw consultant. De nodige instellingen worden door de gespecialiseerde consultant verzorgd en een functionele test wordt samen met u uitgevoerd. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat het alarmsysteem uw huis of appartement op betrouwbare wijze beschermt en dat de kans op valse alarmen geminimaliseerd wordt.
 6. Als u vragen of problemen heeft, is uw persoonlijke contactpersoon altijd in de buurt. Niet alleen uw huis is volledig beschermd, maar u kunt altijd terugvallen op uw consultant.

Laat u nu adviseren door ons!

Inbraakbescherming betekent niet alleen de bescherming van uw bezittingen, maar ook bescherming voor uzelf en uw gezin!