Home | Privé: Over ons | Over Safe4u

Over Safe4u

Sinds 1990 leveren Hoffmann en Kh-security GmbH & Co. KG in Duitsland beveiligingsdiensten aan consumenten en bedrijven. In 2014 is het bedrijf Safe4u opgericht om het huis veiliger te maken met een product van even hoge kwaliteit. Inmiddels is Safe4u de grootste aanbieder van alarmsystemen via directe verkoop in Duitsland. In vier jaar tijd zijn er 80.000 gezinnen, families en bedrijven beveiligd met dit unieke alarmsysteem.

Safe4u Nederland is importeur van dit prachtige product sinds begin 2019 en levert door middel van onze safety consultants het systeem aan de Nederlandse consument en aan Nederlandse bedrijven.

Stokstaartjes in het logo van Safe4u

Stokstaartjes: een sterk team, een goed team – dat is precies waar Safe4u Nederland voor staat.

De schattige, donzige en zeer attente viervoeters zijn een symbool van een sterke gemeenschap. Zij bewaken hun omgeving en nest samen. Hun ogen en oren zijn altijd alert en beschermen het hele gezin tegen indringers. Zodra een stokstaartje gevaar vermoedt, klinkt er een duidelijke waarschuwing aan de indringer. Dit is precies wat uw Safe4u-alarmsysteem doet: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Nog voordat de inbreker binnen is, kan het alarmsysteem de inbraak detecteren en het alarm activeren.

Opvallend is het uitgesproken sociale gedrag van de stokstaartjes: beslissingen worden genomen in de groep en meestal niet door individuele leiders. Onderzoekers van het Max Planck Institute hebben ontdekt dat gezamenlijke beslissingen het meest succesvol zijn! Gewoonlijk volgen individuen in een groep hun eigen doelen en plannen. Iedereen probeert zijn eigen positie te handhaven. Dit vertraagt beslissingen en creëert conflicten in de groep. In groepen met stokstaartjes worden echter beslissingen genomen door maximaal 30 dieren. Stokstaartjes vinden altijd een compromis, want er is niets ergers voor hen dan wanneer het collectief uit elkaar valt. Safe4u is ook gebaseerd op het concept van gemeenschap: alleen in de gemeenschap zijn we sterk. In heel Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en nu ook Nederland werken meer dan 4000 consultants voor Safe4u en zij zijn de onvermoeibare ambassadeurs voor veiligheid. Onze consultants zijn onze belangrijkste mensen; zij zorgen voor ons directe contact met de klant. 

SUCCESVOLLE INDIVIDUEN DIE EEN GEMEENSCHAPPELIJK DOEL NASTREVEN EN SAMEN EEN STERKE GEMEENSCHAP VORMEN: SAMEN VOOR UW VEILIGHEID!

Laat u nu adviseren door ons!

Inbraakbescherming betekent niet alleen de bescherming van uw bezittingen, maar ook bescherming voor uzelf en uw gezin!